Erfaring med besteadvokat.no

Marianne Brodin Moe fant Advokatfirmaet Nicolaisen & Co via Besteadvokat.no. Les om hennes erfaring med tjenesten vår her.

For ordens skyld:

Besteadvokat.no ble kontaktet av Marianne Brodin Moe, som fortalte at hun var svært tilfreds etter å ha brukt tjenesten. Hun ønsket å dele sin historie med andre som vurderer å bruke besteadvokat.no, og etter hennes ønske har vi publisert denne teksten slik hun selv skrev den.

Når man skal hente inn tilbud fra advokater, er det viktig å føle seg sikker på at man får seriøse tilbud fra dyktige personer. Man søker gjerne etter erfaringer, eller spør noen man kjenner. Her kan du lese om Marianne Bodin Moes erfaring med å bruke Besteadvokat.no.

Besteadvokat.no jobber kontinuerlig med å hjelpe våre kunder å komme i kontakt med den rette advokaten for deres sak. Tilbakemeldinger som denne gir ekstra motivasjon til å fortsette å hjelpe enda flere med å finne en løsning på sin sak!

Marianne Bodin Moe forteller med egne ord om hennes opplevelse med besteadvokat.no

Jeg har nå kommet i mål etter en prosess som har tatt drøyt 5 måneder, der motparten var min arbeidsgiver. Etter 3–4 uker skjønte jeg at jeg ville få behov for juridisk bistand. Fordi «Google er min venn», ble jeg kjent med besteadvokat.no. Det går an å forsøke, tenkte jeg.

Jeg hadde ikke før lagt inn en kort situasjonsbeskrivelse under fagområdet Arbeidsrett, før jeg ble oppringt av vedkommende som har fulgt meg hele veien fram til løsning. Og jeg kunne ikke vært mer fornøyd!
– Marianne Brodin Moe

La meg skyte inn følgende: Dette var ikke min første erfaring med jurister. Min mann og jeg hadde en mye større sak, den gang innen området Eiendom- og Boligrett og vi valgte en profilert advokat. Han er absolutt dyktig, men hver eneste gang det dukket opp et nytt moment i saken var det vanskelig å få kontakt.

Bilde av Marianne Brodin Moe
Marianne Brodin Moe

Prosessen varte i en evighet; Han var travel og hadde mange andre (kanskje viktigere?) kunder. Han var tidvis én uke i retten i strekk, vi måtte forholde oss til ulike fullmektiger som brukte i overkant lang tid og det føltes som en påkjenning med mange og lange pauser.

Tilbake til nåværende sak:

Det er lett å få tilbud

Få tilbud fra flere advokater i ditt område

Få hjelp med din problemstilling

Tjenesten er uforpliktende, og det er gratis å innhente tilbud

Det var Andreas Østby (p.t. advokatfullmektig) i Advokatfirmaet Nicolaisen & Co som besvarte forespørselen min på besteadvokat.no. Nicolaisen & Co var for meg et helt ukjent selskap. Jeg fikk umiddelbart tiltro til Østby, og gjennom prosessen ble tilliten til ham styrket.

Til tross for at min motpart halte ut tiden ved lang responstid, kom med uriktige anklager og satte urimelige tidsfrister for oss å respondere innenfor – så sørget Østby for å skape et klima egnet for å komme fram til en løsning.

Personlig var jeg flere ganger klar for søksmål, mens min advokat la seg på en mildere form som muliggjorde et forlik. Det kan sikkert være tilrådelig, både fordi man ønsker å legge saken bak seg og fordi en rettslig prosess alltid vil innebære en form for risiko, selv om man har retten på sin side. Jeg vil oppsummere hvilke egenskaper jeg satte pris på hos Andreas Østby:

  • Åpenbart høyt kunnskapsnivå innen fagområdet. Var han noe usikker, brukte han rask tid på å diskutere med andre advokater i miljøet i Advokatfirmaet Nicolaisen.
  • En ypperlig formuleringsevne og tydelig språkføring, som man ikke nødvendigvis kan forvente å finne blant alle i miljøet.
  • En profesjonell form for ydmykhet som gjorde at han inviterte til dialog omkring våre svar på motpartens henvendelser. Min mening er at et slikt samarbeid både bidro til at jeg – som kunde – følte at vi var et godt team, i tillegg til at det økte kvaliteten på våre innspill underveis.
  • Av og til ønsket jeg at vi parerte med mer kraft og angrep motpartens manglende evne til å dokumentere uriktige utsagn på en mer spisset måte, men jeg tror at Østbys noe mildere form bidro til at saken ikke eskalerte slik at begge parter gikk i stå. Det er viktig å ikke bli prinsipprytter når det finnes en mulighet til å lande – dersom en framtidig relasjon med motparten er viktig og ønskelig.
  • Andreas Østby var usedvanlig kvikk til å holde tak i saken og umiddelbart komme med tilbakemeldinger og forslag. Han jobbet både på kveldstid og i helger for at vi hele tiden skulle være «i fart» for å sørge for at saken hadde progresjon.
Jeg oppsummerer med at besteadvokat.no var et ypperlig sted å finne en jurist som jeg virkelig følte var topp engasjert i min sak.
– Marianne Brodin Moe

De fleste vet at taksameteret tikker og går når man først har blitt kunde i et advokatfirma og saken kan fort trekke ut i tid. Det er heller ingen garanti at motparten ender opp med å dekke dine advokathonorarer, selv om du har sterk tro på å vinne fram. Da kan det være klokt å unngå de aller mest kjente og profilerte advokatene. Jeg fant et selskap og en jurist som i tillegg til et høyt kunnskapsnivå hadde et prisnivå jeg syntes var greit. Lykke til!