Illustrasjon Advokat Bergen

Sammenlign tilbud fra advokater i Bergen

BesteAdvokat.no er en enkel måte å hente inn tilbud fra flere dyktige advokater i nærområdet ditt.

Send inn skjemaet på denne siden for å motta gode tilbud fra advokater med rett kompetanse. Det er helt gratis og uforpliktende – du er aldri forpliktet til å takke ja.

Hva trenger du hjelp til?

Beskriv situasjonen godt, slik at du får relevante tilbud.

Finn en ekspert

Få tilbud fra flere advokater slik at du kan sammenligne pris og kompetanse.

Ta et godt valg

Ingen advokater kan alt. Velg den som passer best til ditt behov.

I 2017 ble Nordhordland tingrett en del av Bergen tingrett. Bergen tingrett omfatter dermed tyve kommuner, fra Gulen i nord til Austevoll i sør. Bergen huser også Nord- og Midhordland jordskifterett.

Andre instans i Bergen er den nest største lagmannsretten i Norge, Gulating lagmannsrett. Den tar seg av saker fra fylkene Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane, i tillegg til Sirdal kommune i Vest-Agder.

Enklere å finne rett advokat

På et eller annet tidspunkt i livet har de fleste bruk for en advokat til å bistå i et juridisk spørsmål. Kanskje trengs omfattende advokathjelp, eller kun enkel rådgivning per telefon. Her er noen av områdene våre samarbeidspartnere kan hjelpe deg med:

Det er mange advokatkontor å velge mellom i Bergen, og jakten på rett advokat kan være både tidkrevende og vanskelig. Derfor gjør BesteAdvokat.no det enklere for deg å finne frem til den beste advokaten til saken din.

Du får ikke fri rettshjelp gjennom oss, men tjenesten vår koster deg ikke en krone. Bruk noen få minutter på å fylle ut skjemaet på denne siden, så får du gode tilbud fra dyktige advokater i Bergen.

Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.


Kontakt oss

Send oss en e-post

Sosiale medier: Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+

Tjenester

BesteAdvokat.no gir deg en enkel og kostnadsfri måte å innhente tilbud fra flere advokater som kan hjelpe deg med din problemstilling.

Arbeidsrett

Eiendom- & Boligrett

Familierett

Alle kategorier

Populære byer

Oslo

Stavanger

Bergen

Trondheim

Tromsø