Om BesteAdvokat.no

BesteAdvokat.no er en tjeneste som gjør det lettere å finne riktig advokat til å hjelpe deg med din problemstilling.

Vårt kundeløfte | Hvordan fungerer BesteAdvokat.no | Hvem er vi? | Personvern | Kundesupport | For advokater? | For andre samarbeidspartnere | For presse

Vårt kundeløfte

Gulbrand Øverbye
Gulbrand Øverbye hos BesteAdvokat.no

Vi jobber for å gjøre BesteAdvokat.no til markedets beste anbudstjeneste for advokater.

Enten du trenger hjelp med en liten formalitet, en større problemstilling, eller ønsker en fast advokat, jobber vi for at du skal få hjelpen du trenger gjennom vår anbudstjeneste.

Vi tror at den beste måten å oppnå dette på er å sette forbrukeren, altså deg, først. Dette gjennomsyrer alle avgjørelser vi tar, fra hvilke selskaper vi samarbeider med, til hvilke funksjoner vi utvikler.

Dette fokuset betyr også at BesteAdvokat.no alltid vil være en enkel, uforpliktende og gratis tjeneste å benytte seg av for våre kunder. Enten det er en privatperson, et enkeltmannsforetak, eller et stort konsern som leter etter en dyktig advokat.

Hvordan fungerer BesteAdvokat.no?

For deg som ønsker tilbud fra flere advokater er tjenesten såre enkel. Fyll ut skjemaet, beskriv situasjonen din og bli kontaktet av relevante advokater. Til slutt er det opp til deg om du ønsker å akseptere et av tilbudene.

Tjenesten er gratis for deg å bruke, og det følger ingen forpliktelser om å takke ja. Du får dermed flere konkurransedyktige tilbud, uten at det koster deg en krone.

Hvem er vi?

BesteAdvokat.no er utviklet, eid og drevet av det norske selskapet Nettbureau AS (org.nr. 997 104 854 mva.).

I Nettbureau har vi siden 2009 arbeidet med og utviklet forbrukerrettede nettsider for sammenligning av produkter og tjenester. Siden den gang har vi etablert oss som markedsledende innen flere bransjer, og har på veien hjulpet tusenvis av mennesker å finne bedre og billigere avtaler.

Kanskje har du allerede benyttet deg av en av våre andre tjenester, som for eksempel Eiendomsmegler.no, Strøm.no eller Boligalarmer.no?

bilde av anders øie
Anders Øie: Forretningsansvarlig

Personvern

Din informasjon er trygg hos oss. Informasjonen du fyller inn i skjemaet sendes kun til advokater som matcher dine behov. Vi vil aldri bruke din personlige informasjon til noe annet enn å gi deg et best mulig tilbud på advokattjenester.

Det eneste vi vil sende deg er en epostbekreftelse på at vi har mottatt henvendelsen din.

Les mer: Personvern og informasjonskapsler

Kundesupport

Målet med Besteadvokat.no er å hjelpe vanlige folk med å finne en god advokat til saken sin. Derfor bruker vi også en del tid på å skrive informative artikler om ulike juridiske problemstillinger.

Er det fortsatt noe du lurer på?
Her finner du svar på vanlige spørsmål og kontaktinformasjon.

For advokater

Representerer du et advokatfirma som vil nå ut til flere potensielle kunder?

Send en epost til vår salgsansvarlig, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., og få en større kundeportefølje.

Les mer: Er du advokat?

For andre samarbeidspartnere

Har du en god idé om et samarbeid med BesteAdvokat.no? Ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

For presse

Er du journalist og vil komme i kontakt med oss i BesteAdvokat.no?

Send en epost til vår kommunikasjonsansvarlig, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..