FINN RIKTIG ADVOKAT: BesteAdvokat.no er en tjeneste som gjør det lettere å finne riktig advokat til å hjelpe deg med din problemstilling. Her representert ved Helene Ø. Esparza og Anders Øie.

Om BesteAdvokat.no

BesteAdvokat.no er en tjeneste som gjør det lettere å finne riktig advokat til å hjelpe deg med din problemstilling. Grunnproduktet er en anbudstjeneste.

Vanlige spørsmål:

Er det gratis å bruke BesteAdvokat.no?

Det er gratis å innhente tilbud fra advokater gjennom BesteAdvokat.no og det løper ingen kostnader før du eventuelt aksepterer et av tilbudene.

Vær imidlertid oppmerksom på at dette ikke er en tjeneste for gratis advokathjelp. Alle advokatene tar timebetalt for jobben de gjør om du velger å engasjere en av dem.

Tar dere et påslag på prisen når jeg velger advokat?

Nei. Advokatene betaler et fast beløp per henvendelse, uavhengig av om du velger dem eller ikke. I tillegg vet de at de konkurrerer med andre advokater om jobben, så du er sikret en konkurransedyktig pris. Husk likevel at pris ikke er alt, og vurder også advokatens kompetanse og personlig kjemi.

Hvem står bak?

BesteAdvokat.no drives av det norske IT-selskapet Nettbureau AS (org.nr. 997 104 854 MVA).

  • Gulbrand Øverbye, Produktansvarlig
  • Sindre Øverås, Salgsansvarlig
  • Fredrik Tveit, Frontend-ansvarlig
  • Kristian Vinkenes, Utviklingsansvarlig
  • Anders Øie, Markedsansvarlig
  • Helene Ø. Esparza, Innholdsansvarlig

Vi har over fem års erfaring med utvikling av forbrukerrettede nisjetjenester for sammenligning av produkter og tjenester og driver fra før flere markedsledende sammenligningstjenester, innen blant annet eiendomsmegling og husbygging.

Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.

Kontakt oss

Send oss en e-post

Sosiale medier: Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+

Tjenester

BesteAdvokat.no gir deg en enkel og kostnadsfri måte å innhente tilbud fra flere advokater som kan hjelpe deg med din problemstilling.

Få uforpliktende tilbud

Populære byer

Oslo

Stavanger

Bergen

Trondheim

Tromsø