FINN RIKTIG ADVOKAT: BesteAdvokat.no er en tjeneste som gjør det lettere å finne riktig advokat til å hjelpe deg med din problemstilling. Her representert ved Helene Ø. Esparza og Anders Øie.

Om BesteAdvokat.no

BesteAdvokat.no er en tjeneste som gjør det lettere å finne riktig advokat til å hjelpe deg med din problemstilling.

Grunnproduktet er en spisset anbudstjeneste hvor du kan innhente tilbud fra flere advokater. Målet er at du finner den rette spesialisten på det feltet du trenger hjelp med, samt at du kan velge advokaten du føler deg tryggest med. Dette er en fordel enten du trenger hjelp med arveoppgjør, kontraktsarbeid eller erstatningssaker.

Ideen bak

Besteadvokat.no drives av IT-selskapet Nettbureau AS (org.nr. 997 104 854 MVA.).

Etter at selskapet vårt ble opprettet i 2009 ble vi slått av hvor vanskelig det var å orientere seg når vi trengte en advokat. Det var ikke lett å vite hvilket juridisk fagfelt vi trengte hjelp med, hvilke advokater som var gode på feltet, eller hvor mye hjelpen kom til å koste.

Legger vi til at det ikke er uvanlig at man er i en ny, uvant eller vanskelig situasjon når man først er på jakt etter en advokat, blir oppgaven enda vanskeligere.

Derfor har vi skapt Besteadvokat.no. Vi ønsker at alle enkelt og uten bekymringer skal kunne finne en god advokat til enhver problemstilling. Dette gjelder enten du er en privatperson, et lite enkeltmannsforetak eller et stort konsern.

Målet vårt er å gjøre det enkelt å finne en dyktig advokat som er spesialisert innen et gitt saksområde. Vi vil at du skal få lyst til å komme tilbake hit hver gang du trenger ekstra trygghet rundt en problemstilling, enten det gjelder en kontrakt, et testamente, eller noe helt annet.

Hvem er vi?

Nettbureau AS har over ti års erfaring med utvikling av forbrukerrettede nisjetjenester for sammenligning av produkter og tjenester. Blant annet driver vi flere markedsledende sammenligningstjenester, innen blant annet eiendomsmegling, boligalarmer og strøm.

Gulbrand Øverbye
Gulbrand Øverbye hos BesteAdvokat.no

Her er noen av våre ansatte:

  • Gulbrand Øverbye, Produktansvarlig
  • Sindre Øverås, Salgsansvarlig
  • Fredrik Tveit, Frontend-ansvarlig
  • Kristian Vinkenes, Utviklingsansvarlig
  • Anders Øie, Markedsansvarlig
  • Helene Ø. Esparza, Innholdsansvarlig

Kontakt oss

Har du noe på hjertet er du hjertelig velkommen til å sende oss en e-post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Vi svarer raskt!

For advokater

Representerer du et advokatfirma som vil nå ut til flere potensielle klienter?
Se hvordan vi kan sette deg i kontakt med nye klienter.

Vanlige spørsmål:

– Tar dere et påslag på prisen når jeg velger advokat?

Nei. Advokatene betaler et fast beløp per henvendelse, uavhengig av om du velger dem eller ikke. I tillegg vet de at de konkurrerer med andre advokater om jobben, så du er sikret en konkurransedyktig pris. Husk likevel at pris ikke er alt, og vurder også advokatens kompetanse og personlig kjemi.

– Er det gratis å bruke BesteAdvokat.no?

Det er gratis å innhente tilbud fra advokater gjennom BesteAdvokat.no og det løper ingen kostnader før du eventuelt aksepterer et av tilbudene.

Vær imidlertid oppmerksom på at dette ikke er en tjeneste for gratis advokathjelp. Alle advokatene tar timebetalt for jobben de gjør om du velger å engasjere en av dem