Sammenlign tilbud fra advokater i Oslo

Få uforpliktende tilbud fra advokater i ditt nærområde

Få flere tilbud fra dyktige advokater i Oslo

BesteAdvokat.no gjør det enkelt å hente inn tilbud fra flere dyktige advokater som kan gi deg hjelpen du behøver. Det er helt gratis å be om tilbud, og du kan lett sammenligne alt fra kompetanse til prismodell. Du er aldri forpliktet til å takke ja.

Hva trenger du hjelp til?

Beskriv situasjonen godt, slik at du får relevante tilbud.

Finn en ekspert

Få tilbud fra flere advokater slik at du kan sammenligne pris og kompetanse.

Ta et godt valg

Ingen advokater kan alt. Velg den som passer best til ditt behov.

Som det eneste stedet i landet, består førsteinstansen i Oslo av to domstoler: Oslo tingrett og Oslo byfogdembete. Neste instans er Borgarting lagmannsrett, og denne er domstol for Oslo og Viken med unntak av kommunene under Øvre Romerike tingrett og Nedre Romerike tingrett. Høyesteretten holder også til i hovedstaden.

Enklere å finne rett advokat i Oslo

På et eller annet tidspunkt i livet har de fleste bruk for en advokat til å bistå i et juridisk spørsmål. Kanskje trengs omfattende advokathjelp, eller kun enkel rådgivning per telefon. Her er noen av områdene våre samarbeidspartnere kan hjelpe deg med:

Uansett hvilket behov du har, er det avgjørende at du finner en advokat som er ekspert på området, og som du går godt overens med. Oslo har det største utvalget av advokater i landet, og vi ønsker å gjøre det lettere for deg å navigere frem til den rette.

Du får ikke gratis advokat gjennom oss, men tjenesten vår er helt kostnadsfri. Fyll ut det enkle skjemaet på denne siden for å få uforpliktende tilbud fra flere advokater.

Finn den rette advokaten nå

check icon

Enkelt

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet

check icon

Uforpliktende

Motta uforpliktende tilbud fra advokatene

check icon

Raskt

Du kan raskt velge det beste tilbudet

Få tilbud fra advokater