Illustrasjon Advokat Stavanger

Sammenlign tilbud fra advokater i Stavanger

BesteAdvokat.no er en uforpliktende og gratis tjeneste for innhenting av gode tilbud fra flere advokater der du bor.

Send inn det enkle skjemaet på høyre side for å motta tilbud fra advokater med kompetanse på det rette området. Sammenlign tilbudene og velg det beste – eller takk nei til alle om du vil.

For svar på vanlige spørsmål les om BesteAdvokat.no

Relevante tilbud

Beskriv situasjonen din nøye, så får du tilbud fra advokater som kan mye om det du trenger hjelp til.

Raskt og enkelt

Spar tid og energi på å løpe mellom advokatkontorene. Få tilbudene hjemme i godstolen.

Finn beste advokat

Det lønner seg å sammenligne priser og kompetanse før du velger advokat.

Stavanger tingrett ligger i oljebyen og tar saker fra kommunene Stavanger, Sola, Randaberg, Kvitsøy, Rennesøy, Finnøy, Strand og Hjelmeland. I Stavanger ligger også Sør-Rogaland jordskifterett.

Når det gjelder andreinstansen, sogner byen til den nest største lagmannsretten i Norge, Gulating lagmannsrett. Den omfatter fylkene Rogaland, Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane. Hovedsete for Gulating er i Bergen, men mange av sakene i Rogaland foregår i Stavanger tinghus.

Enklere å finne rett advokat

Når behovet for advokat melder seg, kan det være krevende å finne frem til den rette advokaten som både er rimelig og har god nok kompetanse på området. Da kan det være godt å få litt hjelp i situasjonen.

Stavanger har et variert utvalg av advokatkontor. Enten du trenger advokat innen arbeidsrett, skilsmisseadvokat, eller bistand på et annet kompetanseområde, ønsker vi å gjøre det enklere å velge den beste advokaten for nettopp deg.

Det er gratis og uforpliktende å motta tilbud fra dyktige advokater. Det eneste du må gjøre er å fylle ut skjemaet øverst på denne siden. Merk at du imidlertid ikke får fri rettshjelp gjennom oss.

Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.

Kontakt oss

Send oss en e-post

Sosiale medier: Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+

Tjenester

BesteAdvokat.no gir deg en enkel og kostnadsfri måte å innhente tilbud fra flere advokater som kan hjelpe deg med din problemstilling.

Få uforpliktende tilbud

Populære byer

Oslo

Stavanger

Bergen

Trondheim

Tromsø