Illustrasjon Advokat Stavanger

Sammenlign tilbud fra advokater i Stavanger

BesteAdvokat.no er en uforpliktende og gratis tjeneste for innhenting av gode tilbud fra flere advokater der du bor.

Send inn det enkle skjemaet for å motta tilbud fra advokater med kompetanse på det rette området. Sammenlign tilbudene og velg det beste – eller takk nei til alle om du vil.

Hva trenger du hjelp til?

Beskriv situasjonen godt, slik at du får relevante tilbud.

Finn en ekspert

Få tilbud fra flere advokater slik at du kan sammenligne pris og kompetanse.

Ta et godt valg

Ingen advokater kan alt. Velg den som passer best til ditt behov.

Stavanger tingrett ligger i oljebyen og tar saker fra kommunene Stavanger, Sola, Randaberg, Kvitsøy, Rennesøy, Finnøy, Strand og Hjelmeland. I Stavanger ligger også Sør-Rogaland jordskifterett.

Byen sogner til den nest største lagmannsretten i Norge, Gulating lagmannsrett. Den omfatter fylkene Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane. Hovedsete for Gulating er i Bergen, men mange av sakene i Rogaland foregår i Stavanger tinghus.

Enklere å finne rett advokat

På et eller annet tidspunkt i livet har de fleste bruk for en advokat til å bistå i et juridisk spørsmål. Kanskje trengs omfattende advokathjelp, eller kun enkel rådgivning per telefon. Her er noen av områdene våre samarbeidspartnere kan hjelpe deg med:

Når behovet for advokat melder seg, kan det være krevende å finne frem til den rette advokaten som både er rimelig og har god nok kompetanse på området. Da kan det være godt å få litt hjelp i situasjonen.

Stavanger har et variert utvalg av advokatkontor. Enten du trenger advokat innen arbeidsrett, skilsmisse eller et annet kompetanseområde, ønsker vi å gjøre det enklere å velge den beste advokaten for nettopp deg.

Det er gratis og uforpliktende å motta tilbud fra dyktige advokater. Det eneste du må gjøre er å fylle ut skjemaet øverst på denne siden. Merk at du ikke får fri rettshjelp gjennom oss.

Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.


Kontakt oss

Send oss en e-post

Sosiale medier: Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+

Tjenester

BesteAdvokat.no gir deg en enkel og kostnadsfri måte å innhente tilbud fra flere advokater som kan hjelpe deg med din problemstilling.

Arbeidsrett

Eiendom- & Boligrett

Familierett

Alle kategorier

Populære byer

Oslo

Stavanger

Bergen

Trondheim

Tromsø