Sammenlign tilbud fra advokater i Stavanger

Få uforpliktende tilbud fra advokater i din by

Relevant advokathjelp tilpasset deg

BesteAdvokat.no er en uforpliktende og gratis tjeneste for innhenting av gode tilbud fra flere advokater der du bor. Send inn det enkle skjemaet for å motta tilbud fra advokater med kompetanse på det rette området. Sammenlign tilbudene og velg det beste – eller takk nei til alle om du vil.

Hva trenger du hjelp til?

Beskriv situasjonen godt, slik at du får relevante tilbud.

Finn en ekspert

Få tilbud fra flere advokater slik at du kan sammenligne pris og kompetanse.

Ta et godt valg

Ingen advokater kan alt. Velg den som passer best til ditt behov.

Stavanger tingrett betjener kommunene Stavanger, Sola, Randaberg, Kvitsøy, Strand og Hjelmeland og holder til i Stavanger.

Stavanger sogner til den nest største lagmannsretten i Norge, Gulating lagmannsrett. Den omfatter fylkene Vestland og Rogaland.

Hovedsete for Gulating er i Bergen, men mange av sakene i Rogaland foregår i Stavanger tinghus.

Enklere å finne rett advokat i Stavanger

På et eller annet tidspunkt i livet har de fleste bruk for en advokat til å bistå i et juridisk spørsmål. Enten det gjelder omfattende advokathjelp, eller kun enkel rådgivning per telefon dekker vår tjeneste det meste. Gjennom vår anbudstjeneste kan du blant annet få hjelp innen:

Når behovet for advokat melder seg, kan det være krevende å finne den rette lokalkjente advokaten som både er rimelig og har god nok kompetanse på området. Dette kan vår anbudstjeneste hjelpe deg med.

Ettersom vi har god dekning blant dyktige advokater i Stavanger og omegn setter vi deg enkelt sammen med pålitelige advokater som ønsker å hjelpe deg.

Gratis og uforpliktende

Det er både gratis og uforpliktende å motta tilbud fra dyktige advokater gjennom vår tjeneste. Det eneste du må gjøre er å fylle ut skjemaet øverst på denne siden. Merk at du ikke får fri rettshjelp gjennom oss.

Finn lokale advokater nå

check icon

Enkelt

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet

check icon

Uforpliktende

Motta uforpliktende tilbud fra advokatene

check icon

Raskt

Du kan raskt velge det beste tilbudet

Få tilbud fra advokater