En dresskledd mann på en kafe

Finn beste advokat for din bedrift

Sammenlign tilbud fra forretningsadvokater

BesteAdvokat.no gir dere en enkel og kostnadsfri måte å innhente tilbud fra flere advokatkontorer som kan hjelpe med deres problemstilling.

Det er uforpliktende og gratis å be om tilbud, og dere kan lett sammenligne alt fra kompetanse til prismodell.

Hva trenger du hjelp til?

Beskriv situasjonen godt, slik at du får relevante tilbud.

Finn en ekspert

Få tilbud fra flere advokater slik at du kan sammenligne pris og kompetanse.

Ta et godt valg

Ingen advokater kan alt. Velg den som passer best til ditt behov.

Har dere behov for advokatbistand?

Gulbrand Øverbye
Gulbrand Øverbye Produktansvarlig hos BesteAdvokat.no

Når man driver en virksomhet i en viss skala er det nesten uunngåelig å støte på problemstillinger der man har behov for bistand fra en advokat – fra enkle kontrakter til kompliserte og sammensatte problemstillinger som berører flere jussfagfelt.

Mange bedrifter har en eller flere advokater de har benyttet tidligere, men de har ikke nødvendigvis kompetanse innen det som er problemstillingen i dag. Kanskje ønsker man å få en ekstra vurdering før man tar et viktig valg.

Dette var et problem som møtte oss i Nettbureau AS – en Gasellebedrift opprettet i 2009 – ved flere anledninger. Vi ble slått av hvor komplisert det var å orientere seg innen hvilke advokater som dekket et gitt fagfelt og hvor mye vi kunne påregne at jobben kostet.

Finn rett spesialist

Derfor skapte vi BesteAdvokat.no – en spesialisert anbudstjeneste som tar hensyn til alle de spesielle kravene man har til datasikkerhet og presisjon når man skal innhente tilbud fra advokater.

Enten du representerer et stort konsern eller et lite enkeltpersonforetak gjør vi vårt ytterste for å matche din forespørsel med relevante advokatkontorer, og det går hurtig å hente inn tilbud og sette i gang en advokat.

På BesteAdvokat.no jobber vi for å gjøre det raskere og mer kostnadseffektivt for bedrifter å finne og velge riktig advokat

Vi er avhengige av deres tilbakemeldinger for å videreutvikle tjenesten slik at dere finner den verdifull å benytte med jevne mellomrom. Har du ris eller ros: Send gjerne en Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Om deres data

Informasjonen du fyller inn på vegne av bedriften din er kryptert over en sikker linje og oppdraget er bare tilgjengelig for advokater innen en tidsbegrenset periode før informasjonen slettes. Vi vil aldri bruke informasjonen dere sender inn til noe annet enn å gi dere beste mulige tilbud fra relevante advokatkontorer.

Les mer om BesteAdvokat.no her, og finn detaljert informasjon om hvordan vi forholder oss til personvern her.

Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.


Kontakt oss

Send oss en e-post

Sosiale medier: Facebook, Twitter

Tjenester

BesteAdvokat.no gir deg en enkel og kostnadsfri måte å innhente tilbud fra flere advokater som kan hjelpe deg med din problemstilling.

Arbeidsrett

Eiendom- & Boligrett

Familierett

Alle kategorier

Populære byer

Oslo

Stavanger

Bergen

Trondheim

Tromsø