Finn riktig bedriftsadvokat ved økonomiske problemer

Sammenlign tilbud fra flere advokater innen konkurs, insolvens og restrukturering

Konkurs, insolvens og restrukturering

Om det går økonomisk dårlig med bedriften deres kan dere trenge en restrukturering. I verste fall går bedriften konkurs. En advokat kan hjelpe dere, uansett hvilken situasjon dere står i.

Hva trenger du hjelp til?

Beskriv situasjonen godt, slik at du får relevante tilbud.

Finn en ekspert

Få tilbud fra flere advokater slik at du kan sammenligne pris og kompetanse.

Ta et godt valg

Ingen advokater kan alt. Velg den som passer best til ditt behov.

Konkurs og insolvens

En konkurs for en bedrift eller et selskap innebærer at det er insolvent. Det betyr at selskapet har kontinuerlige betalingsproblemer, slik at verdien av selskapets eiendeler er lavere enn gjelden.

Når et selskap går konkurs, mister det eierskapet til sine eiendeler og verdier. Disse overføres til selskapets kreditorer for å tilbakebetale utestående gjeld, enten helt eller delvis. En kreditor kan være et foretak, en privatperson, eller en offentlig instans. Til håndteringen av denne prosessen opprettes det et konkursbo på vegne av kreditorene, ledet av en bostyrer, normalt en advokat.

Trenger deres bedrift hjelp ved konkurs? Bruk skjemaet for å settes i kontakt med flinke advokater med ekspertise på konkurs og insolvens.

Få tilbud nå

Restrukturering

For å redde et selskap eller bedrift fra å gå konkurs, kan restrukturering være en vei å gå. Restrukturering innebærer som regel en rekke juridiske tiltak, som tilførsel av ny egenkapital eller lån, kreditoravtaler, nedbemanninger og utsalg av virksomhetsområder.

Det er lurt å få råd fra en advokat når det gjelder restrukturering. En advokat kan se på hva som er best for selskapet knyttet til ønsket risiko, konkurransesituasjon og strategi. Hvilken vei er den beste å gå? Burde det etablereres et datterselskap, gjennomføres virksomhetsoverdragelse, eller interne egenkapitaltransaksjoner?

Er det nødvendig med fusjon/fisjon, emisjoner, joint ventures, eller due diligence-gjennomgåelser? Da dette krever formelle vedtak av selskapets ledere og eiere, er det viktig at man er klar over plikter og ansvar disse har. En advokat vil bistå med juridisk kunnskap i disse situasjonene.

Få tilbud nå

check icon

Enkelt

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet

check icon

Uforpliktende

Motta uforpliktende tilbud fra advokatene

check icon

Raskt

Du kan raskt velge det beste tilbudet

Få tilbud fra advokater