Illustrasjon Advokat Tromsø

Sammenlign tilbud fra advokater i Tromsø

BesteAdvokat.no er en gratis tjeneste for innhenting av tilbud fra flere dyktige advokater i nærområdet ditt.

Fyll ut det enkle skjemaet og motta tilbud fra advokater med kompetanse på det du trenger hjelp til. Du kan takke ja til et av dem, eller avslå alle – det er opp til deg.

Hva trenger du hjelp til?

Beskriv situasjonen godt, slik at du får relevante tilbud.

Finn en ekspert

Få tilbud fra flere advokater slik at du kan sammenligne pris og kompetanse.

Ta et godt valg

Ingen advokater kan alt. Velg den som passer best til ditt behov.

Nord-Troms tingrett, Nord-Troms jordskifterett og Hålogaland lagmannsrett holder til i Tromsø. Fylkene Nordland, Troms og Finnmark – i tillegg til Svalbard og Jan Mayen – omfattes av Hålogaland lagmannsrett. Den utgjør dermed Nord-Norges ankedomstol.

Enklere å finne rett advokat

På et eller annet tidspunkt i livet har de fleste bruk for en advokat til å bistå i et juridisk spørsmål. Kanskje trengs omfattende advokathjelp, eller kun enkel rådgivning per telefon. Her er noen av områdene våre samarbeidspartnere kan hjelpe deg med:

Har du kommet til et punkt hvor du innser at du trenger bistand fra en kyndig advokat? Uansett om du trenger enkel rådgivning eller omfattende advokathjelp, bør du finne en advokat som er ekspert på området du søker hjelp til. Det er selvsagt et stort pluss om dere også kommer godt overens, og at prisen ikke er avskrekkende.

Det kan være vanskelig å få alt til å klaffe på første forsøk, og det er vanlig å måtte gå innom mange kontorer før man finner rett person. Ved å sende inn skjemaet på denne siden, helt uforpliktende og gratis, blir det lettere for deg å sammeligne og finne den rette advokaten – til rett pris.

BesteAdvokat.no er en kostnadsfri tjeneste, men vi tilbyr ikke gratis advokathjelp. Det betyr at det er gratis å innhente tilbud fra flere advokat, men at du må betale vanlig advokathonorar når du har valgt hvilken advokat du ønsker å jobbe videre med.

Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.


Kontakt oss

Send oss en e-post

Sosiale medier: Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+

Tjenester

BesteAdvokat.no gir deg en enkel og kostnadsfri måte å innhente tilbud fra flere advokater som kan hjelpe deg med din problemstilling.

Arbeidsrett

Eiendom- & Boligrett

Familierett

Alle kategorier

Populære byer

Oslo

Stavanger

Bergen

Trondheim

Tromsø