Bilde av hender som signerer dokumenter

Sammenlign tilbud fra flere advokater

BesteAdvokat.no gjør det enkelt og kostnadsfritt å innhente tilbud fra flere advokater som har erfaring med å sette opp samboerkontrakter.

Det er uforpliktende og gratis å be om tilbud, og du kan selv sammenligne tilbudene. På den måten er det lett å finne en advokat som passer dine behov.

Hva trenger du hjelp til?

Beskriv situasjonen godt, slik at du får relevante tilbud.

Finn en ekspert

Få tilbud fra flere advokater slik at du kan sammenligne pris og kompetanse.

Ta et godt valg

Ingen advokater kan alt. Velg den som passer best til ditt behov.

Alle samboere bør skrive en samboerkontrakt. Grunnene til dette er mange, men det viktigste er at det sørger for klarhet i hvordan utgifter og eiendeler fordeles.

En samboerkontrakt sikrer begge parter om noe uforutsett skulle inntreffe, enten det er et brudd, dødsfall eller økonomisk uføre. Uten en samboerkontrakt åpnes det for usikkerhet og konflikt rundt temaer som senere kan være vanskelige å forholde seg til.

Tanken på å spørre om hjelp fra en advokat kan for mange være ubehagelig. Å få hjelp fra en advokat handler imidlertid kun om å gjøre ting skikkelig og på en ryddig måte. Med advokathjelp blir det lettere å skrive en tydelig kontrakt som ikke skaper misforståelser i fremtiden.

Slik fungerer anbudstjenesten

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut det korte skjemaet på denne siden, og du blir automatisk knyttet til advokater i nærheten av deg med kunnskap og erfaring med hvordan man setter opp en samboerkontrakt.

Fyll ut skjema

Vi gjør letearbeidet for deg slik at du ikke trenger kaste bort tid på dette.

Når du har fått tilbud fra dyktige og erfarne advokater kan du enkelt sammenligne dem og velge den du er mest komfortabel med.

Uforpliktende og gratis tjeneste

Det er både helt uforpliktende og gratis å bruke anbudstjenesten. Det betyr at om du ikke skulle være fornøyd med henvendelsene, så står du helt fritt til å takke nei.

Vil du lese mer om samboerkontrakt? Les vår artikkel: Alt om samboerkontrakt

Om BesteAdvokat.no

Informasjonen du fyller ut vil kun sendes til relevante advokater. Vi vil aldri bruke informasjonen til noe annet enn å gi deg markedets beste tilbud på advokat.

Du kan lese mer om tjenesten BesteAdvokat.no her og lese detaljert informasjon om hvordan vi forholder oss til personvern på våre personvernsider.

check icon

Enkelt

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet

check icon

Uforpliktende

Motta uforpliktende tilbud fra advokatene

check icon

Raskt

Du kan raskt velge det beste tilbudet

Få tilbud fra advokater